Megoldásaink


RWE

A Real World Evidence (RWE) szolgáltatásunk forradalmi lehetőségeket kínál az egészségiparban, lehetővé téve a hatás és hatékonyság valós idejű elemzését.

Technikai megoldásaink

Ezen szolgáltatásaink nem csupán hatékony problémamegoldást és valós idejű kommunikációt biztosítanak, hanem egyedülálló élményt nyújtanak felhasználóinknak, elősegítve az egészségtudatosságot és erősítve az orvosi, egészségügyi szakemberek közösségét.

Nemzetközi projektek

Cégünk nemzetközi szinten aktív résztvevője többek között az EHDEN, SOCIALL és INHEAL projekteknek, amelyek az egészségértés támogatására, a szociális ellátás digitalizációjára, valamint az egészségügyi adatok elemzésére és standardizációjára fókuszálnak.

Edukáció

Az edukációs szolgáltatásaink által nem csak egy korszerűbb egészségügyi rendszer megvalósításához járulunk hozzá, de inspiráló és könnyen elérhető tudást biztosítunk mind ügyfeleink, mind az egészségügyi területén dolgozók, mind pedig a lakosság számára.

Adatbázisunk

MSHC adatbázisunk segítségével egyedülálló lehetőségeket teremtünk az egészségiparban, elősegítve a gyorsabb és hatékonyabb egészségügyi megoldásokat mind ügyfeleink, mind a lakosság számára.

MedicalScanner levél

Specifikus, szakértő által írt virtuális rovatok, a MedicalScan meghatározott témájú, ugyanakkor kiválasztott célcsoporthoz kötődő szakmai hírlevelei.